Bekende Nederlanders op internet verrot gescholden

De Klootzakken top 40

auteur: Henk Strootman
geplaatst in: Autoweek 23 augustus 2000

Henk Strootman ontdekte op internet een site waarop DE KLOOTZAKKEN TOP 40 staat. Over bekende Nederlanders staan daarop nogal laatdunkende uitlatingen. Boudewijn staat ook in die top 40, op de laatste plaats. Hieronder toch maar de tekst. Ook dergelijke informatie hoort immers bij Boudewijn thuis.(Webmaster)

40. BOUDEWIJN DE GROOT is een verschrikkelijke bard uit de jaren 60 die maar niet dood wil gaan. Telewokwok heeft altijd al een hekel gehad aan deze verschrikkelijke rijkeluiszoon, deze over het paard getilde sukkel die ons blijft lastig vallen met quasi-geengageerde liedjes. Dit jaar kwam hij dan weer terug met een afgrijselijke dubbelceedee vol met artistieke kutnummers, op de hoes staat Boudewijn de Groot die gehuld in een regenjas door het bos loopt, terwijl bladeren van de bomen dwarrelen. dat soort dingen. Onthoudt EEN ding beste luisteraars vertrouw nooit mensen die geheimzinnig rondlopen in regenjassen en filosofisch voor zich uit mijmeren, want het zijn of kinderlokkers of types als Boudewijn de Groot. Boudewijn de Groot vindt zichzelf tegenwoordig een KUNSTENAAR jazeker hij weigert nog in gewone zaaltjes op te treden. hij speelt enkel nog in theaters want daar is het publiek immers veel fijnzinniger en beschaafder, dat wil zeggen daar zal hij niet zo snel besmeurd met pek en veren naar buiten worden gesmeten terwijl dat eigenlijk wel zou moeten gebeuren.

Wie Telewokwok is, dat weten we niet. Sterker nog we willen het niet eens weten. En ..eh, wat zijn ze goed geinformeerd, he!.
Wij weten beter. En telewokwok...de boom in.(Webmaster)


Omhoog
Terug