Boudewijn de Groot

Bij Video-Interviews

auteur: Roel
geplaatst in: www.musicfrom.nl, 27 januari 2003

Een tijdje terug hadden we bij de video-interviews al Boudewijn de Groot. Toen knipten we naar aanleiding van het overlijden van Boudewijns vaste tekstschrijver Lennaert Nijgh de vragen die over Lennaert gingen eruit en plaatsten die. Nu presenteert Muzzy in samenwerking met FaceCulture de rest van het interview met Boudewijn de Groot.

In het interview vertelt De Groot uitgebreid over het verleden, maar ook geeft hij zijn visie over een aantal onderwerpen die met de actuele stand van zaken in muziekland te maken hebben. Het team van FaceCulture deinst er zelfs niet voor terug om op de stoel van een eventuele therapeut plaats te nemen, want wat te denken van de volgende vraag?: "Het je er nooit aan gedacht om onder hypnose terug te gaan naar je jeugd in Indonesië?" Maar nee, daar heeft Boudewijn geen behoefte aan, hij heeft er wel eens over gedacht, dat wel. Afijn kijk en luister zelf naar de antwoorden op maar liefst zestien vragen van één van de grootste ikonen uit de Nederlandse pophistorie.

Zestien vragen, elk antwoord is een apart streaming filmpje. Je hebt wel Windows Media Player 7 nodig om de filmpjes te kunnen afspelen.

Bedoeld interview is met behulp van een link opgenomen in de RTV-pagina:
zie 2003 FaceCulture interview Boudewijn.


Omhoog
Terug