Recensie tour

'Andere tijden' met Boudewijn

auteur: nn, foto: Sjaak Ramakers.
geplaatst in: Haagse Courant, 11 september 2002

KONINKLIJKE SCHOUWBURG
Theaterconcert 'Andere tijden' met Boudewijn de Groot in Den Haag (Korte Voorhout 3).
Op donderdag 12 en vrijdag 13 septemberr. Aanvang: 20.15 uur.


Al tientallen jaren is hij een geliefd zanger en auteur van tal van hits. En nog steeds is hij immens populair. Dus waarom zou je als je Boudewijn de Groot heet dan niet gewoon weer lekker gaan toeren door de Nederlandse theaters.

Een aantal jaar geleden besloot hij dat al te doen met zijn muzikale voorstelling 'Een nieuwe herfst' en nu is het tijd voor het theaterconcert 'Andere tijden'. Het nieuwe concert van Boudewijn de Groot is nog maar net begonnen en nu al breekt het alle records. Er wordt gezegd dat 'Andere tijden' al uitverkocht is, terwijl de inkt van de affiches nog nat is. Dat is misschien een tikkeltje overdreven. Voor de twee concerten die de zanger donderdag 12 en vrijdag 13 september in de Haagse Koninklijke Schouwburg geeft, zijn namelijk nog steeds kaartjes verkrijgbaar.
In 'Andere tijden' brengt Boudewijn de Groot samen met een zeven man sterk orkest nieuw werk. De teksten van de nummers zijn geschreven door Lennaert Nijgh, Ruud Engelander, Freek de Jonge en anderen. Natuurlijk zingt Boudewijn de Groot ook klassiekers als 'Testament', 'Jimmy' en 'Avond'.

Boudewijn de Groot toert momenteel met zijn nieuwe theatershow 'Andere tijden' door Nederland.


Omhoog
Terug