Boudewijn zelf over:

Andere tour


Kleine CD

'Zo noem ik een cd waarop minder titels staan dan op een normale cd. Het is een plaat die ik beschouw als een tussendoortje, in afwachting van de grote, in de studio opgenomen cd die medio volgend jaar (2003) moet verschijnen. De nieuwe stukken die we nu in het programma "Andere Tijden" spelen zullen daar op staan, aangevuld met repertoire waar ik nog aan bezig ben. Op deze kleine cd dus een live gespeeld voorproefje, omdat de vraag na afloop van iedere voorstelling groot is. De nummers uit het repertoire van Rob de Nijs zullen niet op de studioplaat staan, dus die zijn voorlopig uniek.
De titel "Andere Tour" is natuurlijk een parafrase van "Andere Tijden" en refereert tevens aan de vorige live-cd "Een hele tour" en de dvd "Tour". Wellicht zal er in de toekomst een complete live-cd met opnamen uit Carré verschijnen in de serie "Boudewijn de Groot live in....."
[een idee van Ernst]. Maar nu eerst even deze.
Wat deze cd betreft dank ik de band voor hun prachtige arrangementen en fenomenale spel, en de crew voor hun tomeloze inzet en toewijding. Hun enthousiasme is iedere voorstelling te zien en te horen en is ook op deze opnamen onmiskenbaar aanwezig.
Geniet er van.

Boudewijn de Groot


Omhoog
Terug